אודות
חוויות
הזמנות
פרוייקטים
גלריה
More
מספר המתכונים שנמצאו:
7
מתקדם
מדברי השף חמודי עולה עושר חוויות קולינריות שמתחברות יחד ליצירת מתכון מסחאן עוף המשלב מסורת עם נגיעה מודרנית.
מתחיל
״סלט פטוש״ הוא שילוב נהדר של ירקות צבעוניים ועסיסיים ,עם רמזים של לימון שמוסיפים חיות כל כך מיוחדת למעדן.
בתוך המסורת הקולינרית של יפו,פוגש אותנו מתכון מרגש של ״דג במלח אפוי בתנור״ ,מושפע מהתרבות הספרדית שהשאירה חותם עמוק על מגוון המטעמים של העיר.
״ח׳ודרה משאווייה״ מדברת בשפה של חופש יצירתי במטבח ,ומזכירה במעט את האנטיפסטי האיטלקי,אך עדיין מביאה איתה את האופי הייחודי של המטבח היפואי.
אני מתרגש לשתף אתכם במתכון של המסבחה ,או כפי שהיא מכונה גם ״משאוושה״ ,מנה מקומית עשירה מהתרבות הלבנונית שנחצבת בין גרגירי...
בינוני
״משאוייה הוא יותר ״מבשרים על האש״ מדובר בחוויה עשירה של שיטה ,חום ואהבה שמגיעים ממאכלים מבית סבתא ,תוך שמירה על המסורת והחידוש.
המתכון הזה הוא מתכון קסום שמביא עמו טעמים שנוגעים במסורת ובחדשנות .כמו שנמל יפו היוותה שער הכניסה לעולם...